Γενική Συνέλευση και προβολή ταινίας για τη “Θηραϊκή Θάλασσα” στις 18/5

Τα ιδρυτικά, υποψήφια και λοιπά μέλη του σωματείου “Θαλάσσια Προστατευόμενη Περιοχή Σαντορίνης: Θηραϊκή Θάλασσα” προσκαλούνται στην 1η Γενική Συνέλευση του, η οποία θα λάβει χώρα στην Εστία του Πύργου την Πέμπτη 18 Μαΐου, ώρα 10:00 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

α. Εκλογή προεδρεύοντος της Γενικής Συνέλευσης
β. Απολογισμός της προσωρινής διοίκησης
γ. Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για ∆.Σ.
δ. Προγραμματικές ανακοινώσεις των υποψηφίων
ε. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας
στ. Καθορισμός αξόνων και προτεραιοτήτων για τα δύο πρώτα χρόνια της “Θηραϊκής Θάλασσας”, με σκοπό την προώθηση θεσμικών μέτρων προστασίας της περιοχής του νησιωτικού συμπλέγματος Θήρας
ζ. Εκλογή 1ου Διοικητικού Συμβουλίου

[adning id="140783"]


Tην ίδια μέρα (Πέμπτη 18/5) στις 21:00 θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στη Σαντορίνη, η βραβευμένη ταινία “Guardians of the Aegean” (Οι Φρουροί του Αιγαίου) του Όμηρου Ευαγγελινού στον θερινό κινηματογράφο Cine Kamari. Πρόκειται για την ταινία – ντοκουμέντο που εντοπίζει στη διάρκεια πενταετούς έρευνας και πολύωρων γυρισμάτων μαζί με την ομάδα του Πιερ – Υβ Κουστώ αλλά και τον ίδιο, όλα τα ζητήματα γύρω από την σύγχρονη αλιεία, προτείνοντας βιώσιμες λύσεις.

“Την ταινία δεν πρέπει να χάσει κανείς και η Θαλάσσια Προστατευόμενη Περιοχή της Σαντορίνης πρέπει να γίνει πραγματικότητα με την θερμή υποστήριξη όλων των κατοίκων του νησιού” αναφέρει στο κάλεσμά της η Θηραϊκή Θάλασσα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη