Πήγα και είδα τη Γωγώ Αγιαννιωτάκη στο Relax Life, στη Μεσαριά Σαντορίνης

Γράφει η Ελπίδα Καραντάνη

Πρωινή συνάντηση με τη Γωγώ, ιδιοκτήτρια του Relax Life. Ήμουν πολύ περίεργη να τη γνωρίσω από κοντά. Με υποδέχτηκε θερμά στο χώρο της και της ζήτησα να μου πει λίγα πράγματα για τον εαυτό της.

Μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε και εργάστηκε στην Ολλανδία στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Εδώ και έξι χρόνια μένει με τον άντρα της και τα δύο παιδιά της στη Σαντορίνη, που ήταν πάντα αγαπημένος τους προορισμός για διακοπές και, απ’ ότι εισέπραξα, “κρυφό” όνειρο και των δύο να εγκατασταθούν μόνιμα εδώ!

relax2_660x440
Γωγώ Αγιαννιωτάκη

Έτσι, αποφάσισε τον Απρίλιο να δημιουργήσει έναν πολυχώρο προσωπικής ανάπτυξης, το Relax Life. Είναι ένας πολύ ζεστός χώρος που σου αποπνέει μία οικειότητα με το που μπεις, με διάφορες αίθουσες όπου αναπτύσσονται δραστηριότητες.

relax1_410x547

Στο πανέμορφο γαλάζιο δωμάτιο που είναι σαν βυθός θάλασσας, βρίσκουμε τη συνεργάτιδά της, την Ανεζίνα, υπεύθυνη για την καλλιτεχνική έκφραση, ενώ τη λεκτική οδό αναλαμβάνει η Γωγώ στο δωμάτιο με την υπέροχη αιώρα! Βασική φιλοσοφία του χώρου είναι “να μπορέσουμε να δούμε τη θετική πλευρά ακόμα και στα προβλήματά μας”, μου είπε, κάτι που λάτρεψα σαν ιδέα γιατί μην ξεχνάμε ότι με λένε.. Ελπίδα!

relax3_660x440

Η Γωγώ Αγιαννιωτάκη είναι μία πραγματικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που μπορούσα να μιλάω ώρες μαζί της (κάτι που δε σας κρύβω ότι και έκανα)!

Μπορούμε να τη βρούμε εκτός από το χώρο της, στο κλειστό γυμναστήριο με την ομάδα “Relax Mammy” όλο το καλοκαίρι, όπως επίσης και στο Margaritas Gym που θα συνεργαστούν στο πρόγραμμα “Summer Fun” για παιδιά!

Φεύγοντας, μου έμεινε μία πολύ γλυκιά εικόνα από όλο αυτό το όνειρο ζωής της που έγινε πραγματικότητα και με παρέσυρε και εμένα σε αυτόν τον όμορφο κόσμο!

Περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/relaxlifesantorini/?fref=ts


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη