Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης πάει στον Πύργο

Το Σάββατο 16/6 τα εγκαίνια της νέας έκθεσης

κλικ για μεγέθυνση

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης (Φ.Ο.Σ.) μας καλεί σε μια δεύτερη ανάγνωση των φωτογραφιών, σχολιασμένες από τους ίδιους τους φωτογράφους σε έναν “διάλογο” ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον θεατή.

Όπως πολύ γλαφυρά έχει πει ο Robert Frank: “Όταν οι άνθρωποι κοιτάνε τις φωτογραφίες μου, θέλω να αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο που αισθάνονται όταν θέλουν να διαβάσουν ένα ποίημα δύο φορές.”

Οι 38 συμμετέχοντες επέλεξαν μια φωτογραφία τους από την έκθεση “Φως περισσότερο φως” που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα στο Μπελλώνειο, και θα την παρουσιάσουν στον εκθεσιακό χώρο της Εστίας Πύργου, στην πλατεία, συνοδεύοντάς την με ένα μικρό σχόλιο ή κείμενό τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης “Μα όσο φως κέρδισα, το κέρδισα με τα δικά μου μάτια” θα γίνουν το Σάββατο 16 Ιουνίου, ώρα 21:00, με ελεύθερη είσοδο. Η ΦΟΣ μας προσκαλεί να γυρίσουμε στις εικόνες που έχουμε δει, στα βιβλία που έχουμε διαβάσει, στη μουσική που έχουμε ακούσει και στους ανθρώπους που έχουμε αγαπήσει.

Την εκδήλωση των εγκαινίων θα πλαισιώνουν η Μαρίνα Δημητρίου με τη μελωδική φωνή της, συνοδευόμενη από τις νότες του Χρήστου Τσαντούλη στο πιάνο, σε ένα πάντρεμα φωτογραφίας με μουσική.

Η έκθεση θα διαρκέσει 16-29 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-20:30 στον χώρο της Εστίας, στην πλατεία του Πύργου Σαντορίνης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη