Ο Άη Βασίλης στα σχολεία της Σαντορίνης

Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του ξεκίνησαν τις επισκέψεις τους στα Δημοτικά και στα Νηπιαγωγεία της Σαντορίνης, δίνοντας χαρά στα μικρά παιδιά. Φορτωμένοι με δώρα κι εκπλήξεις, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικους σκοπούς με τη συνοδεία ενός ακορντεόν και φτιάχνοντας εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές, έφεραν τη μαγεία των Χριστουγέννων και το γέλιο στα πρόσωπα των παιδιών. Η δράση αυτή θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα και εντάσσεται στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνουν ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ.

Από σήμερα (13/12) ξεκινούν και οι δωρεάν θεατρικές παραστάσεις του χριστουγεννιάτικου έργου “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων”, το οποίο βασίζεται στο αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς και είναι η πιο δημοφιλής παγκοσμίως χριστουγεννιάτικη ιστορία του θείου Σκρουτζ! Η παράσταση συνδυάζει θέατρο, χορό, μουσική Μότσαρτ και Μπετόβεν, χριστουγεννιάτικα τραγούδια με συνοδεία κιθάρας και κρουστών, κείμενα σπουδαίων κλασικών σε θεατρικές διασκευές γεμάτες μηνύματα για τα παιδιά, γέλιο και διαδραστικότητα.

Οι παραστάσεις θα δοθούν ως εξής:

  • Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 (18:00) – Πολιτιστική Αίθουσα Εμπορείου.
  • Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου (18:00) – Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου Μεσαριάς.
  • Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (10:00) – Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας.
  • Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (18:00) – Χριστιανική Εστία Φηρών.

Και για το τέλος, από τις 17 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017 καθημερινά 12:00 – 21:00 θα λειτουργεί στον Κεντρικό Σταθμό των ΚΤΕΛ στα Φηρά το «Χριστουγεννιάτικο χωριό», με τρενάκι, παγοδρόμιο, bungee τραμπολίνο, παιδότοπους, Άγιο Βασίλη, face painting, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, παραμύθια και πολλές ακόμη εκπλήξεις.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη