“Πέταγμα” το Σάββατο στο Μέγαρο Γκύζη

Κλικ για μεγέθυνση

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη, στο πλαίσιο των χειμερινών πολιτιστικών τους εκδηλώσεων, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, ώρα 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη τη συναυλία της Τέτης Κασιώνης με τίτλο «Πέταγμα».

H νέα ερμηνεύτρια Tέτη Κασιώνη με εκλεκτούς συνοδοιπόρους της τον Πάνο Τσίγκο στο πιάνο, τον Γιώργο Αθανασίου στην κλασική κιθάρα και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα ταξίδι γεμάτο από μελωδίες μακρινών τόπων, ένα «πέταγμα» σε θάλασσες τραγουδιών από τη Μεσόγειο, τις ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω Ιταλίας, τη Λατινική Αμερική αλλά και τα Βαλκάνια. Δε θα λείψουν βέβαια και οι αναφορές από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη σε ενορχηστρώσεις του Θύμιου Παπαδόπουλου.

Οι τέσσερις μουσικοί θα χαρίσουν έντονες ερμηνείες σε διασκευές διαχρονικών κομματιών του διεθνούς αλλά και του εγχώριου ρεπερτορίου, ενώ βασικά χαρακτηριστικά της παράστασής τους θα είναι η δραπέτευση και το πάθος που παρασέρνουν τους θεατές σε μια αξέχαστη μουσική περιήγηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Print Friendly, PDF & Email