Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αίαντα ο ΑΟ Θήρας

Μετά από ανάπαυλα μιας εβδομάδας λόγω του Final 4 για το Κύπελλο, η αγωνιστική δράση στην Α1 βόλεϊ γυναικών επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο. Για την 20η αγωνιστική ο ΑΟ Θήρας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 11/3 (ώρα 18:00) τον Αίαντα Ευόσμου.

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση το πρωταθλήματος και την έναρξη των play offs, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, που θα αγωνιστεί χωρίς τις τραυματίες Μεταξά και Όστοϊτς, θέλει ξεκάθαρα τρία τρίποντα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να μην εξαρτάται η τύχη της από τα αποτελέσματα του Άρη και των Μακεδόνων που την ακολουθούν με 1 μόλις βαθμό διαφορά. Αντίθετα, ο Αίαντας Ευόσμου αναμένεται να κυνηγήσει βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

“Ξέρουμε ότι θα είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες, οπότε θα γίνει ενα παιχνιίδι υψηλής έντασης και πίεσης, που θα το κερδίσει οποίος είναι πιο ψύχραιμος για να επιβάλει την τακτική του με καθοριστικά στοιχεία το σερβίς και την υποδοχή” δήλωσε στο atlantea ο προπονητής του ΑΟ Θήρας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σαντορίνη θα έχουν αυτά του Άρη που υποδέχεται τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό (ο οποίος μέσα στην εβδομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή του και στους 4 του CEV CUP) και των Μακεδόνων που θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Πανναξιακό. Επίσης, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η Θέτιδα Βούλας την ΑΕΚ, ενώ την αυλαία της αγωνιστικής θα ρίξει η αναμέτρηση μεταξύ Ηλιούπολης και Μαρκόπουλου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη