Σύνδεση Ραφήνας και Κρήτης μέσω Κυκλάδων με τη Golden Star Ferries

Ξεκίνησε από σήμερα 2 Μαΐου η δρομολόγηση των συμβατικών πλοίων Superferry και Superferry II από Ραφήνα για Ηράκλειο μέσω Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Πάρου, Ίου και Σαντορίνης. Η αναχώρηση των δύο πλοίων της Golden Star Ferries θα γίνεται κάθε πρωί εναλλάξ από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Ηρακλείου, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές διασύνδεσης της Κρήτης με τις Κυκλάδες.

Το Superferry έφτασε σήμερα στη Σαντορίνη από το Ηράκλειο λίγο μετά τις 11 το πρωί και συνεχίζει το ταξίδι του μέχρι τη Ραφήνα. Το σημερινό δρομολόγιο από Ραφήνα για Ηράκλειο με το Superferry II ακυρώθηκε, επομένως το πλοίο δε θα εκτελέσει ούτε το αυριανό δρομολόγιο από Ηράκλειο για Ραφήνα. Εκτός απροόπτου, το Superferry II θα ξεκινήσει τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του από την Παρασκευή 4/5

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Η αναχώρηση από Ραφήνα θα γίνεται κάθε πρωί στις 07:50 και η άφιξη στο Ηράκλειο στις 21:30. Η αναχώρηση από Ηράκλειο θα γίνεται για τον Μάιο και τον Οκτώβριο στις 07:40 με άφιξη στη Ραφήνα στις 20:40, ενώ από 1 Ιουνίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, τα πλοία θα σαναχωρούν από Ηράκλειο στις 09:30 και θα φτάνουν στη Ραφήνα στις 22:00.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη