Βραδιά μουσικής δωματίου το Σάββατο στο Μέγαρο Γκύζη

Κλικ για μεγέθυνση

Στο πλαίσιο των χειμερινών πολιτιστικών τους εκδηλώσεων, ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη διοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, ώρα 19:00, στο Μέγαρο Γκύζη, βραδιά μουσικής δωματίου με τον καταξιωμένο κλαρινετίστα Άγγελο Πολίτη και με τον διακεκριμένο πιανίστα Τίτο Γουβέλη.

Ο Άγγελος Πολίτης είναι μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων και πρώτο κλαρινέτο στην Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, ενώ διδάσκει κλαρινέτο στο Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κέρκυρας. Ο Τίτος Γουβέλης, πέραν από τις διεθνείς διακρίσεις του στο πιάνο, είναι επίσης συντάκτης και επιμελητής των προγραμμάτων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Δίνει συχνά εισαγωγικές ομιλίες πριν από τακτικές συναυλίες της Κ.Ο.Α. και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Από κοινού με την υψίφωνο Μάιρα Μηλολιδάκη έχουν την καλλιτεχνική επιμέλεια του φεστιβάλ «Μουσικοί ΣυνΤΟΝισμοί» στο πολιτιστικό κέντρο Beton7 στην Αθήνα.

Οι δύο καλλιτέχνες θα συμπράξουν στη σκηνή του Μεγάρου Γκύζη και αναμένεται να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή βραδιά παρουσιάζοντας τις σονάτες του Johannes Brahms για κλαρινέτο και πιάνο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη