Διήμερο με ισχυρούς ανέμους και πιθανές καταιγίδες 

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Θήρας ενημερώνει πως σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) από σήμερα Τετάρτη 23/2 και για το επόμενο διήμερο αναμένεται επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα και τις Κυκλάδες. Συγκεκριμένα ενισχύονται οι Βόρειοι και Βορειοδυτικοί άνεμοι, ενώ θα παρουσιαστούν και τοπικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες.

Στην περιοχή της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, αναμένεται οι άνεμοι να ενισχυθούν από σήμερα το απόγευμα προς βράδυ και θα συνεχιστούν, αύριο Πέμπτη 24/2 και Παρασκευή 25/2, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους.

Σταδιακή εκτόνωση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο εξασθενούν πλήρως με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

Ο Δήμος Θήρας επισημαίνει στους πολίτες ότι για το επόμενο διήμερο που θα επικρατήσουν τα καιρικά φαινόμενα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να αποφύγουν τις υπαίθριες εργασίες και δραστηριότητες και να ασφαλίσουν αντικείμενα που μπορούν να παρασυρθούν από τους ισχυρούς ανέμους.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη