Δωρεά υπερήχου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εμπορείου στο Γ.Ν. Θήρας

Έναν φορητό υπέρηχο τύπου CHISON ECO 3 μαζί με δύο κεφαλές, δώρισε και παρέδωσε χθες (22/2) στο νεφρολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπορείου Θήρας.

Το μηχάνημα, αξίας 7.812 €, παραγγέλθηκε κατόπιν της συνεννόησης με τη νεφρολόγο του νοσοκομείου Γεωργία Ορφανάκη και θα εξυπηρετήσει το τμήμα νεφρού, το ουρολογικό, το καρδιολογικό και το παθολογικό.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που καταφέρνουμε να συνεισφέρουμε στις προσπάθειες των γιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων του νοσοκομείου” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπορείου, ευχαριστώντας παράλληλα την κα Ορφανάκη, την πρόεδρο των νεφροπαθών κα Πόπη Καρρά και τον διοικητή του νοσοκομείου κο Νίκο Διαμαντόπουλο για τη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ευχαριστώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εμπορείου για τη δωρεά του, το Γ.Ν. Θήρας αναφέρει σε ανακοίνωσή του: “Είναι σημαντικό για μας να γνωρίζουμε ότι έχουμε τη στήριξη και τη συνδρομή των συλλόγων και του συνόλου των φορέων της τοπικής κοινωνίας. Με τη συνεργασία όλων μας μπορεί να επιτευχθεί ένα άριστο επίπεδο για την υγειονομική κάλυψη της Σαντορίνης”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη