Για μία ακόμη χρονιά η Aegean Airlines απέσπασε τον τίτλο της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη” στα βραβεία επιλογής επιβατών, Skytrax World Airline Awards 2019, βραβεία που συχνά αναφέρονται ως τα “Όσκαρ του κλάδου των αερομεταφορών” και που αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αριστεία των αεροπορικών εταιρειών. Η απονομή έγινε χθες (18/6) κατά τη διάρκεια του Paris Air Show στο αεροδρόμιο Le Bourget στο Παρίσι.

Στα τελικά αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε την περίοδο Σεπτεμβρίου 2018-Μαΐου 2019 (στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα ισπανικά, στα ρωσικά, στα γιαπωνέζικα και στα κινέζικα) καταμετρήθηκαν 21,65 εκατομμύρια συμμετοχές επιβατών από περισσότερες από 100 διαφορετικές εθνικότητες. Η έρευνα καλύπτει πάνω από 300 αερομεταφορείς, μετρώντας πρότυπα Ποιότητας με 49 βασικούς δείκτες απόδοσης προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής που αφορούν τόσο το περιβάλλον του αεροδρομίου όσο και το περιβάλλον εντός του αεροπλάνου.

Η πρώτη 10άδα για τις καλύτερες περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης έχει ως εξής:

1. Aegean Airlines
2. AtlasGlobal
3. Air Malta
4. S7 Airlines
5. Air Serbia
6. Air Nostrum
7. flyBe
8. Luxair
9. CSA Czech Airlines
10. Adria Airways

Στην παγκόσμια κατάταξη για την καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία, η Aegean Airlines διατηρήθηκε και φέτος στην 4η θέση:

1. Bangkok Airways
2. Cathay Dragon
3. jetBlue Airways
4. Aegean Airlines
5. Azul Airlines
6. Azerbaijan Airlines
7. Alaska Airlines
8. SilkAir
9. Vistara
10. Atlas Global

Στις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου η Qatar Airways επέστρεψε στην κορυφή (πέρυσι 2η), ενώ η περσινή 1η Singapore Airlines έπεσε στη 2η θέση. Αναλυτικά:

1. Qatar Airways
2. Singapore Airlines
3. ANA All Nippon Airways
4. Cathay Pacific
5. Emirates
6. EVA Air
7. Hainan Airlines
8. Qantas Airways
9. Lufthansa
10. Thai Airways

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Γιάννης Τζοβάνης, Διευθυντής Πληρωμάτων Θαλάμου Επιβατών με μέλη πληρώματος καμπίνας της Aegean Airlines

Σχολιάζοντας τη βράβευση της Aegean Airlines, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: “Πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση για την Aegean και για το προσωπικό πρώτης γραμμής της, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επίτευξη, της τόσο υψηλής ικανοποίησης των επιβατών. Η επίτευξη αυτής της συνέπειας, που έχει οδηγήσει την Aegean να ψηφιστεί Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για εννιά συνεχόμενες χρονιές, δεν είναι εύκολη υπόθεση και αποτελεί τεράστιο θρίαμβο για την Aegean το γεγονός ότι έχει επιτύχει αυτή τη σημαντική αναγνώριση από τους επιβάτες της”.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, τόσο για την Aegean όσο και για την Ελλάδα, που κερδίσαμε ακόμα μια φορά, αυτό το σημαντικό βραβείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους συναδέλφους μου στην Aegean, που εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν στους επιβάτες μας, από τα βάθη της καρδιάς τους, τη μοναδική ελληνική φιλοξενία. Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την 20η επέτειό μας. Από την πρώτη κιόλας πτήση μας, έχουμε ως επίκεντρο της φιλοσοφίας μας, την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους επιβάτες μας, προωθώντας παράλληλα τις αρετές της Ελλάδας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον και να εργαζόμαστε σκληρά για να αξίζουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας”.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here