Στη Γ’ εθνική ο Πανθηραϊκός

Την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζει από χθες (28/5) ο Πανθηραϊκός, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) στη Χίο με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Αν και οι υποχρεώσεις του Πανθηραϊκού στα μπαράζ ολοκληρώνονται εκτός έδρας στις 5/6 απέναντι στον ΑΣ Ρόδος, η ομάδα της Σαντορίνης έχει εξασφαλίσει βαθμολογικά από τώρα την δεύτερη θέση του ομίλου που ανοίγει τον δρόμο στην Γ’ εθνική κατηγορία. Ως πρώτος του ομίλου, προκρίνεται ο ΑΣ Ρόδος.

Με αφορμή τη νέα επιτυχία του Πανθηραϊκού, ακολούθησαν οι παρακάτω συγχαρητήριες δηλώσεις:

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα σωματεία-μέλη εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο σωματείο μας ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε και τα άλλα σωματεία μας να κατορθώσουν το ίδιο επίτευγμα σύντομα.

Θύελλα Καμαρίου
Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου συγχαίρει την ομάδα του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία και εύχεται καλή επιτυχία.

ΑΟ Θήρας
Το ΔΣ του ΑΟ ΘΗΡΑΣ συγχαίρει την ομαδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ ΑΟ για την ιστορική άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.Ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον που θα εδραιώσουν το νησι μας στον αθλητικό χάρτη της χώρας!

Νεότερη ενημέρωση 30/5 – ώρα 12:00

Συγχαρητήρια επιστολή από τον ΔΑΠΠΟΣ
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη