ΑΟ Θήρας-Αίας την Τετάρτη για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου

Στις 19:00 στο ΔΑΠΠΟΣ με ελεύθερη είσοδο

Λίγες μέρες μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τη Volleyleague, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται την Τετάρτη 31/1 και πάλι τον Αίαντα Ευόσμου για την φάση των 16 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα είναι νοκ άουτ, με την νικήτρια ομάδα να παίρνει την πρόκριση τα προημιτελικά της διοργάνωσης (φάση των 8), όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Θέτιδα Βούλας. Προκειμένου να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ για να ενισχύσουν την ομάδα, η είσοδος στον αγώνα της Τετάρτης θα είναι ελεύθερη.

Σε ένα παιχνίδι με λίγα λάθη ποντάρει ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Γιώργος Ρούσης, όπως αναφέρει σε δήλωσή του στο Atlantea “Tην Τετάρτη παίζουμε τον πρώτο νοκ άουτ αγώνα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όπως φανηκε και στο τελευταίο παιχνίδι μας. Στοχος μας είναι η πρόκριση και για το πετύχουμε αυτό πρέπει να κάνουμε ενα παιχνίδι με λίγα λάθη”. Σε ερώτησή μας για το αν η προοπτική να φιλοξενήσει η Σαντορίνη το Final 4 της διοργάνωσης προσθέτει επιπλέον άγχος στην ομάδα, ο κος Ρούσης μας είπε: “Ίσα ίσα, το ότι ίσως γίνει το Final 4 εδώ, θα πρέπει να αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μας”.

[adning id="140783"]


Την πρόκρισή τους για τη φάση των 8 έχουν ήδη εξασφαλίσει η Μακεδόνες που νίκησαν με 3-0 τον Πορφύρα. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι:

ΜΑΣ Νέα Γενεά – Ολυμπιακός
ΑΟ Μαρκόπουλου – ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΟΝ Αμαζόνες – ΑΟ Ηλυσιακός
Πανναξιακός – Άρης
ΠΑΟΚ – Θέτιδα Βούλας
ΑΣΠ Κόρινθος – Ηρακλής Κηφισιάς

Για την επόμενη φαση (προημιτελική) τα ζευγάρια θα διαμορφωθούν ως εξής:

Πανναξιακός – Άρης / ΑΟΦ Πορφύρας – Μακεδόνες Αξιού
ΑΟ Μαρκόπουλου – ΓΣ Ηλιούπολης / ΜΑΣ Νέα Γενεά – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Θέτιδα Βούλας / ΑΟ Θήρας – Αίας Ευόσμου

ΑΟΝ Αμαζόνες – ΑΟ Ηλυσιακός / ΑΣΠ Κόρινθος – Ηρακλής Κηφισιάς

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη