14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας-ΑΟ Λαμίας το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Share

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη που του εξασφάλισε μια θέση στην 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΑΟ Θήρας επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών και για την 18η αγωνιστική υποδέχεται τον ΑΟ Λαμίας 2013.

Στόχος για την ομάδα της Σαντορίνης δεν είναι άλλος παρά η νίκη, αφενός για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Θέτιδα στην προηγούμενη αγωνιστική, αφετέρου γιατί διεκδικεί την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική 8άδα που οδηγεί στα play off. Τώρα βρίσκεται στην 7η θέση με 28 βαθμούς, μετά από 17 αγώνες (10 νίκες, 7 ήττες).

Η ομάδα της Λαμίας μετά από 16 αγώνες έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση, μόλις 2 βαθμούς πίσω από τις Αμαζόνες που είναι στην 8η θέση. Το κίνητρο της εισόδου στην 8άδα είναι επίσης ισχυρό για τις φιλοξενούμενες, που προέρχονται κι εκείνες από νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου στο οποίο εξασφάλισαν -αν και δύσκολα- την πρόκριση στην 8άδα, αποκλείοντας τον Απολλώνιο.

Η αναμέτρηση ΑΟ Θήρας-ΑΟ Λαμίας 2013 θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 22/1, ώρα 19:00, από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Θέτιδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις γηπεδούχες να βρίσκονται στην 4η θέση και τις φιλοξενούμενες να απειλούν από την 6η με μόλις 4 βαθμούς διαφορά.

Κρίσιμη είναι και η αναμέτρηση στον Εύοσμο όπου ο τοπικός Αίαντας, που συμπληρώνει ένα γύρο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, υποδέχεται τον ισόβαθμό του Ηλυσιακό. Στο κλειστό της Μίκρας ο Άρης υποδέχεται το Μαρκόπουλο με τις δύο ομάδες να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ενώ ο Ολυμπιακός που επίσης έχασε μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο υποδέχεται τον Πανναξιακό. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα των Αμαζόνων, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του υποδεχόμενος τον Πορφύρα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη