Απονομή του πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων στη γυναικεία ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης

Ενίσχυση με τη Ζωή Κεχαγιά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 κατηγορία

Με μια λιτή μα συνάμα συγκινητική τελετή έγινε πριν από λίγες ημέρες η απονομή του τροπαίου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στη γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης. Θυμίζουμε ότι με την κατάκτηση του τίτλου, η ΑΕΣ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Α2 κατηγορία την ερχόμενη σεζόν και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του κυκλαδικού μπάσκετ που προκρίνεται στην Α2 κατηγορία.

Η εκδήλωση έγινε χωρίς την παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του νησιού, παρά μόνο των γονέων των αθλητριών, λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Αντιδήμαρχος Θήρας Γεώργιος Στεφανάκης, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλειος Αλαφούζος και η Αντιπρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Μαρία Αγγελάκη, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και απέμειναν τα χρυσά μετάλλια και το κύπελλο στις Πρωταθλήτριες Γυναικών 2019-2020 της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Μέσα στο ίδιο γιορτινό κλίμα η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και οι αθλήτριες υποδέχτηκαν το νέο απόκτημα της ομάδας, την πολύπειρη Ζωή Κεχαγιά, της οποίας η παρουσία και συνεισφορά αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση και προοπτική στην προσπάθεια της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η Ζωή Κεχαγιά, γεννημένη στις 12/12/1979, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ακαδημία Ηλιούπολης, Χολαργό, Αθηναϊκό, Ιπποκράτη Κω, Φάρο και Εσπερίδες και πλέον στο πλούσιο βιογραφικό της θα συμπεριληφθεί και η Σαντορίνη. Κορυφαία στιγμή της καριέρας της ήταν η κατάκτηση του Τριπλ Κράουν με τον Αθηναϊκό το 2010. Ο Αθηναϊκός παραμένει η μοναδική γυναικεία ομάδα στην ιστορία με ευρωπαϊκό τίτλο και η Κεχαγιά είχε καθοριστική συμβολή σε αυτή την επιτυχία.

“Πάντα ψάχνω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου και η Σαντορίνη είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Σύλλογος με όνειρα να φτάσει ψηλά, να καθιερωθεί στο ελληνικό μπάσκετ. Γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας και είμαι σίγουρη για την επιλογή μου. Κτίζουν κάτι υγιές, έχουν όραμα”, ανέφερε η Κεχαγιά, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τον αγαπημένο της αριθμό, το 10.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη