Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 27-28/10

Την πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είχε η Θύελλα Καμαρίου, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-4 από τον ΑΟ Αιγάλεω στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, που έγινε το Σάββατο 27/10 στο  Καμάρι.

Μέχρι το 17′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πέτυχαν τρία γκολ (7′ Βέρμπης, 15′ Ραχίμ, 17′ Παπαζαχαρίας), ωστόσο η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε να αντιδράσει άμεσα με τον Ερρίκο που μείωσε με σουτ σε 1-3 στο 18′ και με εύστοχο πέναλτυ σε 2-3 στο 23′. Το χαμένο πέναλτυ που είχε στο 50′ η Θύελλα, της στοίχισε την ισοφάριση, ενώ στο 89′ ο Τσαφταρίδης έκανε το 2-4 για να διαμορφώσει το τελικό 3-4 στο 92′ ο Μαυρομάτης.

Μετά από τρεις νίκες και μία ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Γ’ ομίλου, η Θύελλα Καμαρίου με 9 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Αιολικό και το Αιγάλεω.

Πριν τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 4/11 με τον Πανθηραϊκό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Θύελλα αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στα Γιάννενα, για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 1/11 τον ΠΑΣ Γιάννενα για τη 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πανθηραϊκός με τη σειρά του, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής πήρε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 εκτός έδρας με την Κόρινθο. Η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε και πάλι μουδιασμένα στον αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 11′ μετά από γκολ του Μαναριώτη. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 64′  με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μάνια.

Με μία νίκη και μία ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες μέχρι τώρα, ο Πανθηραϊκός έχει μαζέψει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με Χαραυγιακό και Χαλκίδα.

Στο βόλεϊ ο ΑΟ Θήρας μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Volleyleague γυναικών καθώς νίκησε εκτός έδρας 0-3 τους Μακεδόνες Αξιού. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα της Σαντορίνης ήταν η Μερτέκη με 18 πόντους. Για τη 2η αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Άρη, ο οποίος στην πρεμιέρα κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο τάι μπρέικ. Ο αγώνας του Σαββάτου έχει τις προδιαγραφές για ντέρμπυ.

Τέλος, οι φίλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το All Star Game – Στηβ Φωτεινέλλης ανάμεσα σε επίλεκτους αθλητές των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ και ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Δείτε περισσότερα εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη