19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 6-7/4

Share

Βόλεϊ
Την πρόκρισή του στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγύρισε ο ΑΟ Θήρας μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό απέναντι στον Πανναξιακό που κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Στον τελικό με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Σαντορίνης έδειξε τα δόντια της αλλά στο τέλος λύγισε από την πίεση των ερυθρολεύκων που πήραν τη νίκη με 3-1 σετ και κατέκτησαν για ένατη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο.

Τα χαμόγελα στις τάξεις του ΑΟ Θήρας διατηρήθηκαν και από τη διπλή νίκη των παγκορασίδων στην Πάρο για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, καθώς επιβλήθηκαν του Νηρέα και του ΑΟ Πάρου με 3-0.

Μπάσκετ
Η Σαντορίνη και η Τήνος κινήθηκαν σε ρυθμούς Final 4 καθώς φιλοξένησαν την τελική φάση των πρωταθλημάτων Κυκλάδων για κορασίδες και εφήβους αντίστοιχα. Οι ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που τα τελευταία χρόνια δίνουν σταθερά το “παρών” σε τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Κυκλάδων, αγωνίστηκαν και στους δύο τελικούς απέναντι στον Περιστεριώνα, όπου γνώρισαν την ήττα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Οι μεν έφηβοι -παίζοντας στην έδρα των αντιπάλων- προσπάθησαν να καλύψουν τη διαφορά που δημιουργήθηκε από το μουδιασμένο ξεκίνημά τους, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 62-55, οι δε κορασίδες δεν κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά των πόντων και νικήθηκαν με 37-25.

Ποδόσφαιρο
Για την 21η και προτελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄εθνικής, η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε του Αγ. Ιερόθεου με 2-0, με γκολ που σημείωσαν στο 20′ ο Δαβίλας και στο 23′ ο Ερρίκος. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται με 26 βαθμούς στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Πανθηραϊκός προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, νικώντας στην παράταση με σκορ 1-2 τον ΑΟ Μυκόνου, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και θα μάθει τον αντίπαλό του στις 16/4, οπότε θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ ΑΟ Πάρου και Πανναξιακού.

Την πρώτη του νίκη στη φάση των μπαράζ του πρωταθλήματος Κυκλάδων πανηγύρισε ο ΑΟ Πύργου που επικράτησε του ΑΟ Σερίφου εκτός έδρας με 0-4.

Με νίκες συνεχίστηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανθηραϊκού και της Θύελλας Καμαρίου στην κατηγορία Κ12, καθώς και οι δύο συνέτριψαν τον Πανναξιακό, με 8-0 και 7-0 αντίστοιχα.

 

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη