13.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 12-13/10

Share

Σε αγωνιστική δράση βρίσκονται ήδη οι ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Σαντορίνης. Το αθλητικό μενού για το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:

Ποδόσφαιρο

Για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 11:00 τον Ερμή Κορυδαλλού, ενώ η Θύελλα Καμαρίου αγωνίζεται στις 16:00 στην έδρα του Εθνικού. Και οι δύο ομάδες της Σαντορίνης μέχρι στιγμής μετρούν από 2 νίκες και 1 ισοπαλία και έχουν 7 βαθμούς.

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων Α’ κατηγορίας, ο ΑΟ Πύργου υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών το Σάββατο στις 20:30 τον ΑΟ Πάγου, ενώ ο ΑΟ Καρτεράδος αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή στις 14:45 απέναντι στον ΑΟ Σερίφου.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων της κατηγορίας Κ-14, η Θύελλα Καμαρίου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΣ Νάξου, σε αγώνα που θα γίνει το Σάββατο, ώρα 13:00 στο γήπεδο Καμαρίου. Ο Πανθηραϊκός θα αγωνιστεί την Κυριακή, στις 10:30, κόντρα στο Φιλώτι.

Μπάσκετ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανδρών, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης υποδέχεται το Σάββατο, ώρα 18:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Μαρπησσαϊκό. Την ίδια ομάδα από την Πάρο θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας και ο παίδες της ΑΕΣ την Κυριακή στις 10:30. Αντίθετα οι κορασίδες της ΑΕΣ, που και αυτές δίνουν τον πρώτο τους αγώνα για φέτος, θα παίξουν εκτός έδρας την Κυριακή, στις 10:00, κόντρα στον Πανναξιακό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη