Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου

Βόλεϊ
Για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΑΟ Θήρας θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 20:00 εκτός έδρας κόντρα στον Πορφύρα, με στόχο την καθαρή νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ποδόσφαιρο
Η 7η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας θα βρει την Θύελλα Καμαρίου να αγωνίζεται στην έδρα της Καλλιθέας, την Κυριακή στις 15:00, στο “Ελ Πάσο”. Και οι δύο ομάδες είναι οι μόνες αήττητες του ομίλου, αλλά η Καλλιθέα με μία ισοπαλία λιγότερη βρίσκεται στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, ενώ η Θύελλα στη δεύτερη με 14. Την Κυριακή στις 12:00 ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών τον Εθνικό με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Για την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, την Κυριακή στις 19:00, θα έχουμε στο γήπεδο των Φηρών το τοπικό ντέρμπι μεταξύ ΑΟ Πύργου και ΑΟ Καρτεράδου.

Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16, ο Πανθηραϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Νάξου, το Σάββατο στις 18:30, ενώ η Θύελλα θα ταξιδέψει στην Ίο για να παίξει την Κυριακή στις 11:00 κόντρα στον Αθλητικό Σύλλογο Ίου.

Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ12, θα έρθουν αντιμέτωποι ο Πανθηραϊκός με τη Θύελλα Καμαρίου την Κυριακή στις 17:00, στο Playland.

Μπάσκετ
Η ανδρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα δώσει εκτός έδρας, το Σάββατο στις 20:00, τον δεύτερο φετινό της αγώνα, κόντρα στον ΑΟ Πάρου και στοχεύει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη