20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου

Share

Μπάσκετ και ποδόσφαιρο εντός έδρας και βόλεϊ εκτός έδρας περιλαμβάνει το αθλητικό μενού αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη. Πιο συγκεκριμένα:

Μπάσκετ
Η Σαντορίνη φιλοξενεί το Final 4 του πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων των Κυκλάδων και μετά την αλλαγή του προγράμματος των αγώνων, λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεψαν την έγκαιρη μετάβαση όλων των ομάδων, θα αγωνιστούν: α) το Σάββατο 24/3 στις 15:00 ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με τον ΑΟ Ερμούπολης και β) στις 17:30 η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με τον ΤΑΚ Περιστεριώνα.

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής και οι ακριβείς ώρες και τα ζευγάρια του μικρού τελικού και του τελικού της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών.

Ποδόσφαιρο
Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται το Σάββατο 24/3 στις 15:00 τον Αιολικό, για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Σαντορίνης χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για το πρωτάθλημα στην Α΄κατηγορία των Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται το Σάββατο 24/3 στις 17:00 στο γήπεδο Καμαρίου τον Αστέρα Τραγαίας.

Στις 19:30, στο γήπεδο του Καμαρίου οι παλαίμαχοι της Θύελλας υποδέχονται τους παλαιμάχους της Προοδευτικής για έναν φιλικό αγώνα.

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, η Κ16 του Πανθηραϊκού αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Φηρών την αντίστοιχη ομάδα του Νηρέα.

Βόλεϊ
Για την 21η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΑΟ Θήρας αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Κόρινθο, με στόχο το καθαρό τρίποντο που θα τον φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη