Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 27-28/10

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας στη φετινή Volleyleague γυναικών ξεκινούν το Σάββατο 27/10, ώρα 19:00, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσουν για την 1η αγωνιστική τους Μακεδόνες Αξιού. Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό, αλλά οι στόχοι της ομάδας του Μπράνκο Γκάιτς παραμένουν όπως κάθε χρονιά υψηλοί.

Το Σάββατο 27/10 η Θύελλα Καμαρίου θα υποδεχτεί στις 12:00 την ομάδα του Αιγάλεω για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Με νίκη η ομάδα του Καμαρίου θα βρεθεί μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 στα 4.

Για την ίδια αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Κόρινθο ο Πανθηραϊκός για να αντιμετωπίσει την Κυριακή 28/10 (15:00) την τοπική ομάδα, με στόχο το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, ο ΑΟ Καρτεράδος θα ταξιδέψει στη Νάξο όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τον Πανναξιακό, το Σάββατο 27/10 (19:00) για την 2η αγωνιστική.

Τέλος, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 27/10, ώρα 18:30, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το “All Star Game – Στηβ Φωτεινέλης“. Θα είναι ένας αγώνας μεταξύ επιλέκτων των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη