Δεύτερο κατάστημα ελληνικού κρασιού από το LCBO του Καναδά

Ευρεία ελληνική εκπροσώπηση και μεγάλη δημοσιότητα στα εγκαίνια

Διαστάσεις σημαντικού οικονομικού γεγονότος, με ευρεία ελληνική εκπροσώπηση και μεγάλη δημοσιότητα, προσέλαβαν τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος για τα ελληνικά κρασιά, στη Μισισάγγουα του Οντάριο στον Καναδά, από το Liquor Control Board of Ontario-LCBO (Κρατικό Μονοπώλιο Αλκοόλης του Οντάριο).

Τα εγκαίνια τελέστηκαν στις 24/10 από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, ο οποίος επισήμανε στην ομιλία του ότι πλέον εδραιώνεται η θέση του ελληνικού κρασιού στην αγορά του Καναδά, και ενισχύονται σημαντικά οι εξαγωγικές προοπτικές για τον κλάδο. Ανάλογες επισημάνσεις έκανε και ο πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ Κώστας Ευσταθίου, ευχαριστώντας τις ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές στον Καναδά για την συμβολή τους στη θετική αυτή εξέλιξη.

Στα εγκαίνια του καταστήματος “Destination Collection Greece” έδωσαν επίσης το “παρών”: ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο CEO του Enterprise Greece Μαρίνος Γιαννόπουλος, η Πρέσβειρα της Ελλάδος στον Καναδά Κωνσταντίνα Αθανασιάδου, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο Παναγιώτης Αντωνάτος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Οικονομικών και Εξωτερικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) στο Τορόντο Διονύσης Πρωτοπαππάς, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων Χάρης Λαμπρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Δημήτριος Δημητρίου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και το Walk around tasting, με την συμμετοχή 30 οινοποιείων, που διοργάνωσε η Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου στις 24/10 στο Τορόντο. Είναι ενδεικτικό ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση δημοσιογράφων, sommeliers, buyers κλπ, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος και κορυφαία στελέχη του LCBO.

Στο μεταξύ, οι πωλήσεις στο μονοπώλιο του LCBO γνώρισαν θεαματική αύξηση τον Αύγουστο, μετά την digital καμπάνια της Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης μέσω της ΚΟΑ Οίνων. Συγκεκριμένα, αυξήθηκαν κατά 9,2% σε αξία, σε σύγκριση με τον Ιούλιο, οπότε δεν έτρεχε η καμπάνια, και κατά 47,5% σε αξία, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη