Διαδικτυακή παρουσίαση του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ 2” από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ώρα 16:00, με θέμα το νέο πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ 2”. Ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης.

Το νέο πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ 2” αφορά τη Συνεισφορά του Δημοσίου για την Αποπληρωμή Επιχειρηματικών Δανείων, για Δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας και απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις που έχουν εξυπηρετούμενες οφειλές, όσο και σε επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

  • Επιδότηση μηνιαίας δόσης επιχειρηματικών δανείων για 8 μήνες
  • Επιδότηση τόσο του κεφαλαίου όσο και των τόκων του δανείου
  • Επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών, με υψηλά ποσοστά επιδότησης, που φτάνουν μέχρι και το 90% της μηνιαίας δόσης
  • Επιδότηση δόσης μέχρι και 80% για επιχειρήσεις που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια προκειμένου να τα ρυθμίσουν και να αποφύγουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος, ο κος Κουρμούσης θα αναπτύξει τα ακόλουθα θέματα:

  • Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας
  • Διαδικασία Αίτησης
  • Ποσοστά Κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών

Μετά την παρουσίαση, θα απαντηθούν ερωτήματα που θα υποβληθούν από τους συμμετέχοντες.

Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Πέμπτη 15/4, ώρα 12:00, την ηλεκτρονική αίτηση εδώ, προκειμένου να τους αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη

Στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, θα συμμετάσχουν και επιχειρήσεις/μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσων, καθώς οι παρουσιάσεις αυτές γίνονται σε όλη τη χώρα, σε επίπεδο Περιφέρειας, υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείς Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη