Πολύ ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 21/2 με τις εντάσεις τους να φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, ενώ αύριο, Σάββατο 22/2, αναμένεται να παρουσιάσουν μικρή περαιτέρω ενίσχυση φτάνοντας τοπικά και τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών-meteo.gr

Παράλληλα για το υπόλοιπο της Παρασκευής οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται  κατά τόπους στην ανατολική και νότια χώρα αναμένεται να περιοριστούν στην Κρήτη. Το Σάββατο 22/2 βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα μετατοπίζονται νοτιότερα επηρεάζοντας κυρίως περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και του Αιγαίου και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν εκ νέου στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν το Σάββατο στα ορεινά της Κρήτης καθώς επίσης σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Στον παραπάνω χάρτη παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές/καταιγίδες/χιονοπτώσεις) που αναμένονται έως τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 22/2.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here