Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Αστυνομία και Λιμενικό από την ΚΛΙΜΑΚΑ στο ΔΑΠΠΟΣ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για στελέχη της Αστυνομίας και της Λιμενικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε χθες (6/6) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΔΑΠΠΟΣ από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων-Μονάδες Τηλεψυχιατρικής, που λειτουργεί από την ΚΛΙΜΑΚΑ.

Το σεμινάριο απευθυνόταν στις Αστυνομικές Αρχές και τη Λιμενική Αστυνομία της Νάξου, Σαντορίνης, Αμοργού αλλά και των ακριτικών νησιών του Καστελόριζου και της Σύμης. Εισηγητές ήταν ο κος Κυριάκος Κατσαδώρος, η κα Όλγα Θεοδωρικάκου, η κα Παναγιώτα Τούμπα και η κα Χαρά Βλαστάρη, οι οποίοι μίλησαν για την ψυχική υγεία και τον ρόλο της ψυχικής ανθεκτικότητας, τη διαχείριση επειγόντων ψυχιατρικών περιστατικών και τις ακούσιες νοσηλείες, τις στρατηγικές πρόληψης της αυτοκτονίας και των αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών, αλλά και τη διαχείριση κρίσεων και τις τεχνικές διαπραγμάτευσης.

Στόχος της δράσης ήταν η ενίσχυση και ενδυνάμωση τόσο των στελεχών όσο και των υπηρεσιών που παρέχουν οι τοπικές αρχές, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν σειρά γεγονότων καθημερινά, τα οποία απαιτούν τη συνεχή και αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Όπως αναφέρει ο ΔΑΠΠΟΣ σε ανακοίνωσή του, “ο Οργανισμός στηρίζει και είναι δίπλα σε κάθε δράση που ωφελεί το κοινωνικό σύνολο και παράλληλα συμβάλλει στην καλυτέρευση της ποιότητας των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι κάτοικοι του Δήμου μας”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη