Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ενημερωτική εκδήλωση για τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών σε 240 δόσεις

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει την Παρασκευή 14/5, ώρα 16:00, διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 “Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία”, με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτη Κουρμούση.

Μετά την παρουσίαση, οι προσκεκλημένοι του Επιμελητηρίου, ο Ειδικός Γραμματέας Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

– Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο οποίος προβλέπει και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 240 δόσεις
– Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
– Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
– Τον ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Τόσο οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, όσο και τα φυσικά πρόσωπα (νοικοκυριά) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση προκειμένου να τους αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

Υποβολή αιτήσεων ως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, ώρα 13:00, όμως λόγω του αναμενόμενου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη