Miele Professional – The Benchmark Machines: Επανάσταση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού

20% εξοικονόμηση νερού, 30% εξοικονόμηση ενέργειας

Διαχρονική ποιότητα, κορυφαίες επιδόσεις, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία είναι κάποια από τα δεκάδες χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομά της η Miele. Κορυφαίο brand στον τομέα των λευκών συσκευών και leader στην αγορά των επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’70.

Οι συσκευές Miele Professional φέρνουν την “επανάσταση” στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού με τα πλυντήρια Benchmark Machines.

Ειδικά η σειρά Performance Plus, προσφέρει 20% εξοικονόμηση νερού και 30% εξοικονόμηση ενέργειας. Τα πλυντήρια καλύπτουν τις ανάγκες για φορτία ανάμεσα σε 10 και 20 kg και διαθέτοντας ενσωματωμένο σύστημα αυτόματου ζυγίσματος φορτίου, χρησιμοποιούν ακόμα λιγότερο νερό, απορρυπαντικό και ενέργεια. Με δυνατότητα ελεύθερου προγραμματισμού για προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επαγγελματία (π.χ. για απολύμανση, μαξιλάρια ή ιματισμό κουζίνας) τα νέα πλυντήρια Benchmark Machines ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Η Miele ως ηγέτης στον κλάδο της και έχοντας πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων του επαγγελματία της τοπικής αγοράς είναι σε θέση να τις υπερκαλύψει και να ανταποκριθεί με διαφορά.

Σήμερα η Miele Professional, καθιστά τη φροντίδα του ιματισμού μία εύκολη διαδικασία, με χαρακτηριστικό την εξοικονόμηση κόστους έως 40% σε σχέση με την εξωτερική πλύση.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Benchmark Machines PW 413, PW 418, PW 811, PW 814, PW 818 και εδώ για την εσωτερική πλύση με Miele.

Η επιλογή μιας μάρκας γνωστής για την ποιοτική υπεροχή της αλλά και της ικανότητάς της να εξυπηρετήσει άμεσα τον επαγγελματία σε περίπτωση service αποτελεί το “κλειδί” για την εσωτερική πλύση. Για μια δωρεάν μελέτη χώρου, πρόταση συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους ο συνεργάτης μας στη Σαντορίνη βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Μεσαριά, Σαντορίνη, Τηλ.: 2286032353, e-mail: fr_santorini@kotsovolos.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη