ΕΝΠΕ: Επικεφαλής του τομέα “Χωροταξίας, Υποδομών & Μεταφορών” ο Γ. Χατζημάρκος

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σάββατο 24/2 ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος για την πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Κατά την ανάληψη των ομάδων εργασίας από τους Περιφερειάρχες, ο Γιώργος Χατζημάρκος ορίστηκε επικεφαλής της ομάδας “Χωροταξίας, Υποδομών & Μεταφορών”. Επίσης, ορίστηκε εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Επιτροπή Παρακολούθησης των Προγραμμάτων Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων 2021-2027 του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου καθώς και εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλοντος “ΥΜΕΠΕΡΑΑ” του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, δήλωσε: “Τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να φροντίσουμε να διασφαλίσουν την σταθερά ανοδική πορεία του τόπου μας και μέσα από την δουλειά μας να αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά ότι η δύναμη των Περιφερειών είναι δύναμη των πολιτών”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη