Επιστρέφει στο πρωινό δρομολόγιο Πειραιάς-Σαντορίνη το Blue Star Delos

Τελευταία ενημέρωση 14/4 – ώρα 14:00
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Dakoutros Travel, η αλλαγή σκυτάλης ανάμεσα στο Blue Star 1 και το Blue Star Delos παίρνει παράταση, καθώς το Blue Star 1 παραμένει στο πρωινό δρομολόγιο τουλάχιστον μέχρι τις 21/4.

Στα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη και πίσω επιστρέφει το Blue Star Delos από τη Δευτέρα 15/4. Η αναχώρηση του πλοίου από τον Πειραιά θα γίνεται -όπως πάντα- από την πύλη Ε7, στις 07:25.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, το πλοίο θα παραμείνει σε αυτό το δρομολόγιο μέχρι τις 9/5, καθώς από 10/5 μέχρι 31/5 θα αντικαταστήσει το Blue Star Chios και θα μεταφερθεί στο δρομολόγιο Πειραιάς-Σαντορίνη-Ανάφη-Κρήτη-Δωδεκάνησα. Για αυτό το διάστημα, στο πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά για Παροναξία και Σαντορίνη θα μπει και πάλι το Blue Star 1.

Από 1/6 το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά για Παροναξία και Σαντορίνη θα εκτελείται κανονικά από το Blue Star Delos, ενώ το Blue Star Chios θα κάνει το δρομολόγιο από Πειραιά για Σαντορίνη-Ανάφη-Κρήτη-Δωδεκάνησα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη