20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Επιτυχημένα και τα φετινά “Ηφαίστεια” – βίντεο

Share

Για μια ακόμα χρονιά χιλιάδες άνθρωποι, από σχεδόν κάθε σημείο της καλντέρας της Σαντορίνης, παρακολούθησαν χτες (Σάββατο 21/9/2019) μια εντυπωσιακή ρίψη πυροτεχνημάτων, από τή Νέα Καμένη, στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης “Ηφαίστεια”.

Τα “Ηφαίστεια”, πριν και μετά τα πυροτεχνήματα, περιελάμβαναν μουσικές εκδηλώσεις στα Φηρά, ενώ την Παρασκευή 20/9/2019 παρουσιάσθηκε στον Πύργο το ηχόραμα “Από τη Λέσβο στη Σαντορίνη – ένα οδοιπορικό στα νησιά των ηφαιστείων”.

[adning id="140783"]

Η κα Κατερίνα Καραμολέγκου, Πρόεδρος της ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ την τελευταία τετραετία, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης, ανάρτησε στο προφίλ της στο Facebook το ακόλουθο κείμενο:

“Ηφαίστεια 2019
Μια ακόμα κατά κοινή ομολογία εικονική αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου της Σαντορίνης απολαύσαμε εχθές 21.9.2019 τιμώντας τον γεννήτορα μας με μια σειρά εκδηλώσεων όπως κάθε χρονο. Προσωπικά ως υπεύθυνη της ΓΕΩΘΗΡΑ για την συγκεκριμένη εκδήλωση θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου που με πολύ κόπο, χρόνο και επαγγελματισμό βοήθησαν ώστε να έχουμε και φέτος ένα εξαιρετικό θέαμα.
Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθήσαμε για το καλύτερο!!! Εύχομαι και στους επόμενους τα καλύτερα!!!!”

Εφόσον συνεχίσουν να πραγματοποιούνται το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, όπως συμβαίνει από το 2016, τα επόμενα “Ηφαίστεια” θα πραγματοποιηθούν στις 19 Σεπτεμβρίου 2020.


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη