Έργα ασφαλτόστρωσης στη Μεσαριά – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες ασφαλτόστρωσης είναι σε εξέλιξη σήμερα στο τμήμα του δρόμου προς Βλαχιά, ενώ αύριο θα συνεχιστούν στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στο δρόμο προς τον βρεφονηπιακό σταθμό “Λαλίτσες”. Σε όλη τη διάρκεια των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα, η κυκλοφορία θα είναι αδύνατη και παρακαλούνται οι οδηγοί για την ασφάλεια και διευκόλυνσή τους να μην χρησιμοποιούν τον δρόμο προς Βλαχιά για το επόμενο 48ωρο.

Από την Πέμπτη 18 Μαρτίου μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, με τις απαραίτητες εργασίες που θα προηγηθούν, θα είναι σε εξέλιξη η ασφαλτόστρωση στο κέντρο του οικισμού της Μεσαριάς, από την κεντρική πλατεία έως την διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό, μέσω του Δημοτικού σχολείου, και τμήμα μπροστά από τον ιερό ναό του Αγ. Παϊσίου.

Στο έργο αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις. Εφιστάται η προσοχή των οδηγών στις δυσκολίες που θα παρουσιάζονται, ιδιαίτερα στην κεντρική διασταύρωση Μεσαριάς αλλά και σε όλη την έκταση των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ο Αντιδήμαρχος Θήρας Γρήγορης Μαντούσης ζητά την κατανόηση όλων για τη μικρή ταλαιπωρία των επόμενων ημερών και καλεί τους οδηγούς που θα κυκλοφορήσουν στα σημεία των εργασιών, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη