ΠΑΓΝΗ: Ευχαριστίες για την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη

Ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν σε μια ακόμα πολύ επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη απευθύνει με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το κλιμάκιο αιμοδοσίας του οποίου ήρθε για πέντε μέρες στο νησί και ανέλαβε τις αιμοληψίες. Συνολικά συλλέχθηκαν 523 μονάδες αίματος (88 νέοι αιμοδότες) και εγγράφηκαν 65 νέοι δότες μυελού των οστών.

Οι ευχαριστίες του ΠΑΓΝΗ απευθύνονται συγκεκριμένα προς:

  • Τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού που όπως και πέρυσι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προσήλθαν μαζικά να αιμοδοτήσουν.
  • Τους υπεύθυνους της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης για την πρόσκληση, και την άψογη, για ακόμα μια φορά, διοργάνωση της αιμοληψίας.
  • Τη διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας για όλες τις διευκολύνσεις και την παραχώρηση των ψυγείων φύλαξης ασκών αίματος.
  • Τον πρόεδρο του Ιδρύματος Λ. και Ε. Νομικού Αρτέμιο Καφούρο για την παραχώρηση του αεροσκάφους του ιδρύματος για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά του αίματος από την Σαντορίνη στο Ηράκλειο.
  • Τον Δήμο Θήρας και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Υγείας και υπεύθυνο για την αιμοδοσία Γιώργο Βαρβαρήγο και τον Αντιδήμαρχο Ιάκωβο Λιγνό, για την αρωγή που παρείχαν στο συνεργείο του νοσοκομείου.
  • Τον κο Σπύρο Πατηνιώτη για τη φιλοξενία στο ξενοδοχείο του.
  • Την Blue Star Ferries και το προσωπικό της για τη μεταφορά του κλιμακίου της Αιμοδοσίας με το πλοίο Blue Star Chios.
  • Και τέλος, το Κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου  Ηρακλείου για την προσφορά και τον ζήλο τους. Συγκεκριμένα τον Ιατρό Γιώργο Βαρκαράκη, τις νοσηλεύτριες Ειρήνη Στεφανάκη και Αφροδίτη Κλεισαρχάκη,τον Επισκέπτη Υγείας Δημήτρη Ξημέρη, αλλά και τον οδηγό της μονάδας Εμμανουήλ Κακουδάκη.
Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη