15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βίντεο: Η Μαρία Ζησούλη για τον κινεζικό τουρισμό και τις προοπτικές του στην Ελλάδα

Share

Ο κινεζικός τουρισμός ήταν στο επίκεντρο της διαδικτυακής εκπομπής του Atlantea “Στο μεταξύ…” της Τρίτη, 25 Μαΐου 2021.

Προσκεκλημένη της εκπομπής ήταν η κυρία Μαρία Ζησούλη, σύμβουλος marketing, με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη συνεργασιών ελληνικών και κινεζικών τουριστικών οργανισμών, δήμων και επιμελητηρίων με σκοπό την προσέλκυση κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

Η κυρία Ζησούλη αναφέρθηκε ιδιαίτερα και με συγκεκριμένα παραδείγματα στο θέμα των συνεργασιών. Μίλησε επίσης για τον γαμήλιο τουρισμό από την Κίνα προς την Ελλάδα καθώς για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας στην Κίνα.

Συμφωνα με την κα Ζησούλη υπάρχουν καλές και μεγάλες προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη του κινεζικού τουρισμού προς την Ελλάδα, στη μετά covid εποχή και είπε ότι για να εξασφαλισθεί αυτό θα πρέπι να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στο θέμα των συνεργασιών, να δημιουργηθεί προωθητικό υλικό σε μορφή μικρών βίντεο στην κινεζική γλώσσα και να αξιοποιηθούν η δυνατότητeς που προσφέρουν τα κινεζικά social media.

Η εκπομπή προβλήθηκε ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο Youtube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη