14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Εστία Πύργου στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”

Share

Στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”, που θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο στις 22-24 Σεπτεμβρίου, θα πάρει μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου.

Το μέρος των εξόδων συμμετοχής του συλλόγου που δεν καλύπτεται από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ, χρηματοδοτείται από την Εστία και την Κοινότητα Πύργου.

Φωτογραφία αρχείου Atlantea από τη συμμετοχή της Εστίας στο Φεστιβάλ Ν. Τσελεμεντέ το 2019

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η πρόεδρος της Κοινότητας Πύργου κα Ρένα Φουστέρη θα παρουσιάσει τα παραδοσιακά μελιτίνια Σαντορίνης. Στη Σίφνο θα βρεθούν και τα χορευτικά της Εστίας με τη συνοδεία της δασκάλας τους κας Αρτεμίας Δεναξά που θα χορέψουν το Σάββατο 24/9. Θα συμμετέχουν επίσης πολλά μέλη του συλλόγου που θα βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση του περιπτέρου.

Με ανακοίνωσή της, η Εστία Πύργου απευθύνει ευχαριστίες προς την Ένωση Θηραϊκών Προϊόντων για την προσφορά κρασιού και τοπικών προϊόντων για την προβολή τους στο φεστιβάλ, το οινοποιείο Χατζηδάκη για την προσφορά κρασιών, το εστιατόριο “Καλλίστη” στον Πύργο για την παρασκευή ντοματοκεφτέδων και το ζαχαροπλαστείο Π. Λειβαδάρου στο Μεγαλοχώρι για την παρασκευή μελιτινιών.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη