Ώρα φιλικών για τον ΑΟ Θήρας

Στις 7-9 Οκτωβρίου τα Νομίκεια 2022, με ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία

Τα πρώτα του φιλικά για τη νέα σεζόν θα δώσει ο ΑΟ Θήρας, μετά από τρεις εβδομάδες σκληρών προπονήσεων.

Την Παρασκευή 23/9 η ομάδα της Σαντορίνης θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς, ο Σέρβος τεχνικός Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, μέσα από μια σειρά δυνατών τεστ, θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, για τα φετινά “αποκαλυπτήρια” μπροστά στον κόσμο της, στα Νομίκεια και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volleyleague 2022-2023.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Είμαι ικανοποιημένος από την οργάνωση του συλλόγου και τις συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουμε. Όλες οι αθλήτριες δείχνουν μεγάλη διάθεση και συνέπεια στις προπονήσεις, μέσα από τις οποίες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για αυτό θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι υπομονετικές, επίμονες και αφοσιωμένες στον εαυτό τους και στην ομάδα. Ανυπομονώ να έχω πλήρη την ομάδα στην διάθεσή μου και να προχωρήσουμε προπονητικά στο επόμενο στάδιο. Μέσα από τα πρώτα φιλικά ματς που θα δώσουμε, θα δούμε σε τι επίπεδο είμαστε αυτή τη στιγμή και σε τι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο ως ομάδα. Ανυπομονώ πραγματικά για το γεγονός ότι σιγά σιγά αρχίζουμε…” δηλώνει ο Σέρβος τεχνικός, που στα φιλικά επί αθηναϊκού εδάφους θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Μερκάδο, λόγω των υποχρεώσεων της με την εθνική ομάδα Αργεντινής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2022, σε Πολωνία και Ολλανδία.

Τα φιλικά προετοιμασίας
23/9: 21:00 ΖΑΟΝ-Α.Ο Θήρας
24/9: 14:00 ΟΦΑ Απολλώνιος-Α.Ο Θήρας
25/9: 16:30 Αιγάλεω-Α.Ο. Θήρας

Επίσης, στις αρχές Οκτωβρίου ο ΑΟ Θήρας θα δώσει στον Πειραιά δύο ακόμη ματς, την 1/10 με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη και στις 2/10 στο Κερατσίνι με τον τοπικό ΟΦΑ Απολλώνιο. Οι ώρες των αγώνων θα γνωστοποιηθούν σύντομα.

Στις 7-9 Οκτωβρίου τα Νομίκεια 2022, με ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία
Παράλληλα οριστικοποιήθηκαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα διεθνή “Νομίκεια 2022”, που θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΠΠΟΣ στις 7-9/10 και θα έχουν επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυση του ΑΟ Θήρας. Στο κορυφαίο τουρνουά-θεσμό του γυναικείου βόλεϊ της χώρας, που για 9η χρονιά είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, τη διάκριση θα κυνηγήσουν μαζί με τον ΑΟ Θήρας, η νταμπλούχος Ουγγαρίας Βάσας Βουδαπέστης, η δευτεραθλήτρια Κύπρου Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και η φιλόδοξη ομάδα του Α.Ο. Μαρκοπούλου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη