Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη WTM 2019

Γ. Χατζημάρκος: “Είμαστε εκεί όπου δίνονται οι μάχες για την οικονομία των νησιών μας"

Με εμφάνιση αντάξια του “πρωταθλητή” του ελληνικού τουρισμού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κάνει και φέτος αισθητή την παρουσία της στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019, που άνοιξε τις πύλες της χθες (4/11), στη βρετανική πρωτεύουσα, στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL-London και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6/11.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος βρίσκεται στο Λονδίνο για επαφές με τους τουριστικούς παράγοντες, πλαισιωμένος από τον Εντεταλμένο Τουριστικής Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, Κώστα Χρυσοχοΐδη και τον Εντεταλμένο Τουριστικής Ανάπτυξης Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας του συνόλου των νησιών της, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε και φέτος κάτω από την “ομπρέλα” της τη συμμετοχή και παρουσίαση 21 νησιών, σε έναν εντυπωσιακό χώρο που μεταφέρει το νησιώτικο τοπίο, τα χρώματα και την αισθητική του στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Το περίπτερο της Περιφέρειας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, από την πρώτη κιόλας μέρα της έκθεσης. Τα νησιά που συμμετέχουν είναι: Λέρος, Χάλκη, Ρόδος, Πάτμος, Λειψοί, Κάρπαθος, Αστυπάλαια, Κως, Πάρος, Σέριφος, Σύρος, Ίος, Κύθνος, Φολέγανδρος, Νάξος, Μύκονος, Αντίπαρος, Σαντορίνη, Αμοργός, Μήλος και Τήνος.

Επίσης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου καλωσορίζουν τους επισκέπτες στον επιβλητικό εκθεσιακό χώρο του ExCeL-London, αφού και φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε τον διαφημιστικό χώρο που καλύπτει την επιφάνεια της εισόδου του εκθεσιακού κέντρου, προβάλλοντας ειδικό βίντεο με το σύνολο των 48 νησιών του Νοτίου Αιγαίου, οδηγώντας τους επισκέπτες στο περίπτερό της.

Από το Λονδίνο όπου βρίσκεται ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε:

“Στην είσοδο της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης του κόσμου, τους επισκέπτες της υποδέχονται για μια ακόμη φορά, τα νησιά μας. Το 2020 είναι μια χρόνια με μεγάλες προκλήσεις και είμαστε στο Λονδίνο, στην World Travel Market, όπως θα είμαστε και όπου αλλού χρειασθεί, για να δώσουμε την μάχη για τα νησιά μας. Να δώσουμε την μάχη, για μια ακόμη χρονιά, για να τα κρατήσουμε στην κορυφή που αξίζουν”.

Η WTM γιορτάζει φέτος τα 40 της χρόνια και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός, ενώ είναι έκθεση που κάθε χρόνο διαμορφώνει τις τάσεις στην διεθνή ταξιδιωτική και τουριστική αγορά.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη