Βίντεο: Η συμμετοχή της Σαντορίνης στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Με μια διασκευή του εκπληκτικού “Βαλς των χαμένων ονείρων” του Μάνου Χατζιδάκι συμμετέχει φέτος η Σαντορίνη στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Στο βίντεο κλιπ που επιμελήθηκε ο Δημοτικής Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) συμμετέχουν ντόπιοι μουσικοί που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δημιουργώντας ένα άρτιο οπτικό και ηχητικό αποτέλεσμα.

Μουσική παίζουν οι: Φιλαρμονική του ΔΑΠΠΟΣ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Γεροντάκη, Σύγχρονο τμήμα του Εθνικού Ωδείου Θήρας με καθηγητή τον Χριστόφορο Γαβαλά (Ελένη Αργυρού, Γιώργος Φύτρος, Θέμης Καπετσώνης, Εύα Κοντού, Αντώνης Ελευθεράκης), Κωνσταντίνος Πελεκάνος, Δημήτρης Χατζηλαζαρίδης, Γιάννης Κουέλης, Γιάννης Βαζαίος, Μάριος Μαρώλιας, Χριστόφορος Γαβαλάς, Γιώργος Ρούσσος, Αντώνης Πρέκας, Ραφαήλ Σιγάλας, Σοφία Σιάνου.

Τοπικός Συντονιστής της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής είναι και φέτος το Εθνικό Ωδείο Θήρας.

“Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής δημιουργεί την τέλεια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω όλοι μας έστω και για λίγο κάθε αρνητική σκέψη και να “ταξιδέψουμε” μέσα από τους ήχους και τις μελωδίες εκατοντάδων καταξιωμένων και νέων καλλιτεχνών που παίρνουν μέρος σε αυτή την πολιτιστική γιορτή”, σχολιάζει ο ΔΑΠΠΟΣ με αφορμή τη φετινή συμμετοχή της Σαντορινης.

Συντελεστές βίντεο κλιπ
Ηχογράφηση/Mix/Master: Μάριος Μαρώλιας
Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Κώστας Βουλγαράκης (Lifeclicks Studio)


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη