14.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η Thomas Cook στην ατζέντα της συνάντησης Χ. Θεοχάρη με τη Βρετανίδα πρέσβη

Share

Τα ζητήματα που έχουν ανακύψει από την παύση λειτουργίας της Thomas Cook, την επιχείρηση επαναπατρισμού των Βρετανών τουριστών που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και θέματα όπως το Brexit και οι διμερείς σχέσεις, συζητήθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο υπουργείο Τουρισμού ο υπουργός κος Χάρης Θεοχάρης και η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κα Kate Smith.

“Το βασικό θέμα της σημερινής ατζέντας ήταν η οικονομική κατάρρευση της Thomas Cook και πώς επηρεάζει τη χώρα μας, αλλά και τη M. Bρετανία, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την άμεση αντιμετώπιση του θέματος”, δήλωσε ο υπουργός μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Από την πλευρά της η κυρία Kate Smith ανάφερε: “Προτεραιότητά μας είναι η επιτυχία της μεγάλης κλίμακας επιχείρησης επαναπατρισμού. Υπάρχουν από χθες 17.000 τουρίστες που προσήλθαν από τη Βρετανία και πρέπει να επιστρέψουν τις επόμενες δύο εβδομάδες από 13 διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Θέλω να υπογραμμίσω ότι όλα τα αεροσκάφη που εμπλέκονται σε αυτή την επιχείρηση έχουν διασφαλιστεί. Η Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας που έχει αναλάβει τη μεγάλη επιχείρηση είναι σε επικοινωνία με τα ξενοδοχεία με τα οποία η Thomas Cook συνεργαζόταν για τα πακέτα διακοπών ενημερώνοντάς τα ότι το κόστος διαμονής για τους πελάτες που επηρεάζονται από την πτώχευση έχει καλυφθεί”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη