Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου…

Σαββατοκύριακο έρχεται, ο καιρός θα παραμείνει ανοιξιάτικος και όσο ακόμα οι μηχανές του νησιού δε λειτουργούν στο φουλ, μη χάσετε την ευκαιρία για εξόδους και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Αν δε θέλετε να αφήσετε τις πασχαλινές αγορές για τελευταία στιγμή, στο Hondos Center, στο κέντρο των Φηρών θα βρείτε πολλές επιλογές για πασχαλινά δώρα, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες.

Για το απόγευμα και το βράδυ, αν προτιμήσετε έξοδο προς Ημεροβίγλι, το The Wine Bar θα σας περιμένει, από τις 6 ως τις 11. Μέχρι το ηλιοβασίλεμα στις ταράτσες του Ηλιότοπου και αφού σουρουπώσει, μέσα στην ατμοσφαιρική ηφαιστειακή σπηλιά. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρασιών σε μπουκάλι, αλλά και κρασί σε ποτήρι, Familia Χατζηδάκη και Μαυροτράγανο SantoWines που είναι οι προτάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο. Και βέβαια πολλές γευστικές επιλογές για να τα συνοδεύσετε! Κρατήσεις στο 2286023670.

Την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, το Συμπόσιο Κέντρο Πολιτισμού στο Μεγαλοχώρι θα φιλοξενήσει τα “ΠΙΘΟΙΓΙΑ 2024”, μια έκθεση και γευσιγνωσία θηραϊκών κρασιών εσοδείας 2023, με τη συμμετοχή 13 οινοποιείων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για επαγγελματίες και οινόφιλους.

Η Κυριακή στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο θα είναι αφιερωμένη στον γαλλόφωνο κινηματογράφο και θα προβληθούν από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ τέσσερις γαλλικές ταινίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εμπορείου έχει προγραμματίσει για το βράδυ της Κυριακής στις 20:00 συναυλία βιολιού από μαθητές του Αντώνη Πρέκα. Θα συμμετάσχει επίσης ο Γιώργος Ρούσσος στο πιάνο.

© Μανώλης Μανούσης-ΜΑΕΜ

Το βράδυ της Κυριακής στις 20:30, στην ΕΡΤ1, ανοίγει το τελευταίο και πιο συγκινητικό “Μουσικό κουτί”, μ’ ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα. Οι ρόλοι αλλάζουν και οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές Μίλτος Πασχαλίδης και Νατάσσα Μποφίλιου γίνονται οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξενούν τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη. Μαζί θα κάνουν μια μουσική ανασκόπηση στις αγαπημένες στιγμές των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων, από τα 116 επεισόδια, και θα ρίξουν τα τελευταία “κέρματά” τους σε τραγούδια αποχαιρετισμού.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη