Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου

Δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα, οι πασχαλινές δράσεις και τα bazaar των σχολείων του νησιού έχουν την τιμητική τους αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας δούμε αναλυτικά τι έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, ο Σύλλογος Γονέων του Νηπιαγωγείου Πύργου διοργανώνει πασχαλινό εργαστήρι και bazaar με λαμπάδες και άλλα χειροποίητα δώρα, στη “La Petite Creperie” στον Πύργο. Η δράση θα ενισχύσει και το Make A Wish.

Eπίσης, στο Ακρωτήρι, έξω από τον Αγ. Επιφάνιο, στις 10:00 το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο του χωριού θα απλώσουν ευτυχία για την ενίσχυση της Φλόγας. (Νεότερη ενημέρωση – Λόγω καιρού, η δράση μεταφέρεται για την Κυριακή στις 12:00)

Καιρού επιτρέποντος, το πρωί του Σαββάτου στις 11:30, η περιβαλλοντική ομάδα Μαντιλίδα δίνει ραντεβού στην Αφαλάτωση του Ακρωτηρίου, με στόχο να καθαρίσει τις Αποθήκες και να μάθει υπέροχα μυστικά της περιοχής.

“Μπουγάδα ευτυχίας” θα απλωθεί το απόγευμα στις 18:30 από πολλά σχολεία του νησιού και στον χώρο του Γυμνασίου Μεσαριάς, ενώ στις 19:30 ο εκπαιδευτικός Μάριος Μάζαρης θα κάνει διαδραστική παρουσίαση για την ψυχική ανθεκτικότητα των παιδιών και των ενηλίκων.

Το πρωί της Κυριακής στις 10:00, στην πλατεία του Πύργου θα έχει πασχαλινό bazaar και πολλά δρώμενα από το Δημοτικό Σχολείο Πύργου Μεγαλοχωρίου.

Την ίδια ώρα, στον χώρο του Νηπιαγωγείου Μεσαριάς θα έχει πασχαλινά εργαστήρια, ανθοέκθεση και βέβαια “μπουγάδα ευτυχίας” για να δυναμώσει η Φλόγα.

Τέλος, για την Κυριακή στις 19:00, στο Μπελλώνειο, είναι προγραμματισμένη ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν τα πρώτα αποτελέσματα για το ηφαιστειακό συγκρότημα της Σαντορίνης από τη διεθνή ωκεανογραφική αποστολή, που από τον Δεκέμβριο του 2022 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 είχε πραγματοποιήσει υποθαλάσσιες ερευνητικές γεωτρήσεις γύρω από τη Σαντορίνη.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη