Ικανοποίηση Λεονταρίτη για την πορεία των έργων στο οδικό δίκτυο Αθηνιού και Μονόλιθου

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, όπου έχει σειρά επαφών με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες, ενώ αύριο θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που θα μεταβεί στο νησί, σε μία συμβολική κίνηση για το άνοιγμα του τουρισμού.

Ο Αντιπερφερειάρχης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι αυτοψία στα σημεία όπου είναι σε εξέλιξη δύο μεγάλα έργα της Περιφέρειας στο νησί, στον Μονόλιθο και στον δρόμο του Αθηνιού. Τον συνόδευαν ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας, υπηρεσιακά στελέχη και οι υπεύθυνοι των αναδόχων των δύο έργων.

“Δύο μεγάλα έργα, ζωτικής σημασίας για το νησί της Σαντορίνης, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς, με την πρόοδο των εργασιών να είναι απολύτως ικανοποιητική”, δήλωσε ο κος Λεονταρίτης, ενώ αναφερόμενος στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ταχεία και απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εργασιών, τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι οι μέχρι σήμερα  καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών οφείλονταν στο δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο εκτέλεσης των δημοσίων έργων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη