ΑΟ Θήρας: Ημιτελικός με Θέτιδα σαν τελικός

Τι δηλώνουν η Αμερικανίδα ακραία της Σαντορίνης Σιμόν Άμποτ και η πασαδόρος Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ενόψει του αγώνα της Παρασκευής

Πιστός στο ραντεβού του με το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΑΟ Θήρας θα διεκδικήσει την Παρασκευή 11/3 επί της Θέτιδας, την πρόκρισή του στον τρίτο τελικό -και μάλιστα συνεχόμενο- στην ιστορία του. Η ομάδα της Σαντορίνης έχει φτάσει δύο φορές στο παρελθόν στον τελικό του θεσμού (το 2019 στις Σέρρες και το 2021 στην Ηλιούπολη), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο, κάτι που αποτελεί μεγάλο στόχο για φέτος. Αντίθετα, η Θέτιδα Βούλας είναι η πρωτάρα του Final-4 Κυπέλλου γυναικών, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού.

Η πασαδόρος Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και η Αμερικανίδα ακραία Σιμόν Άμποτ είναι δύο από τις πιο έμπειρες αθλήτριες στο φετινό ρόστερ του ΑΟ Θήρας. Οι δυο τους μίλησαν στο volleyball.gr για το το Final-4 που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης (10-11/3), αλλά και για τον ημιτελικό με τη Θέτιδα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Είναι απίστευτο πως πέρυσι έβλεπα τον τελικό του ΑΟ Θήρας με τον ΠΑΟΚ και φέτος βρίσκομαι και εγώ και συμμετέχω. Έχει τύχει και στο παρελθόν να βρίσκομαι σε final-4 και χαίρομαι που μου δίνεται πάλι η δυνατότητα” σχολίασε αρχικά η πασαδόρος της ομάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τη Θέτιδα: “Θα λέγαμε ότι το παιχνίδι θα είναι κάτι σαν τελικός. Θα τα δώσουμε όλα και όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα κερδίσει και θα προκριθεί”.

Από την πλευρά της, η Σιμόν Άμποτ δε έκρυψε την ανυπομονησία της να διεκδικήσει το τρόπαιο στο Ηράκλειο Κρήτης. “Είναι συναρπαστικό που θα αγωνιστούμε στο Final-4 του κυπέλλου. Στη Γαλλία όταν έπαιζα είχα πάλι συμμετέχει σε τέτοιου είδους διοργάνωση και κατέκτησα το κύπελλο και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και στην Ελλάδα με τον ΑΟ Θήρας”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη