To Cuvee Evdemon 2018 του Κτήματος Αργυρού και πάλι διαθέσιμο 

Κυκλοφορεί και πάλι το Cuvee Evdemon 2018, ένα σπάνιο, εξαιρετικό κρασί από το Κτήμα Αργυρού, από σταφύλια που προέρχονται από τον αμπελώνα του κτήματος στον Πύργο, ηλικίας μεγαλύτερης των 150 ετών. Πρόκειται για ένα προϊόν βιοδυναμικής καλλιέργειας που απεικονίζει με μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του ανεπανάληπτου terroir της Σαντορίνης και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους οινόφιλους που θα το δοκιμάσουν.

Το χαρακτηρίζουν το έντονο λεμονοπράσινο χρώμα, τα ξεχωριστά αρώματα από εσπεριδοειδή, αμύγδαλο, ροδάκινo, η έντονη ορυκτότητα, το πλούσιο σώμα με την εξαιρετική δομή και φινέτσα, και φυσικά μια απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ ωριμότητας και νεανικής διάθεσης.

Θα συνοδεύσει τα λευκά σας κρέατα με λεμονάτες σάλτσες, ψάρια, θαλασσινά στα κάρβουνα, καπνιστά τυριά, πράσινες σαλάτες.

Με εξαιρετική δυνατότητα παλαίωσης, μπορείτε να το φυλάξετε στο κελάρι σας -ακόμη και για περισσότερα από 15 χρόνια- και είναι βέβαιο ότι θα σας αποζημιώσει.

Το Atlantea eShop φέρνει κοντά σας το Cuvee Evdemon και τα υπόλοιπα κρασιά του Κτήματος Αργυρού και όπως πάντα παραδίδει στη Σαντορίνη δωρεάν και σε όλη την Ελλάδα με απόλυτη ασφάλεια με κόστος 3,47 ευρώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη