Κύπελλο βόλεϊ γυναικών: Ο ΑΟ Θήρας κόντρα στον Άρη για το εισιτήριο του Final-4

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ρίχνεται το βράδυ της Τετάρτης 14/2 ο ΑΟ Θήρας, με στόχο την πρόκρισή του για 6η σερί χρονιά στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Για τον ΑΟ Θήρας, ο φετινός δρόμος για το 17ο Final-4 του Λουτρακίου (8-10/3) περνάει από το κλειστό της Μίκρας, όπου οι αθλήτριες του Ματέο Φρέσκι αντιμετωπίζουν στις 20:00 τον Άρη Θεσσαλονίκης, σε νοκ άουτ αγώνα για τα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα στο τάι μπρέικ, η ομάδα της Σαντορίνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξίδεψε σήμερα (13/2) το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο το πρωί θα προπονηθεί στην έδρα του αγώνα.

“Έπειτα από το τελευταίο ματς η ομάδα έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει του αγώνα Κυπέλλου. Λόγω του μικρού διαστήματος μεταξύ των δύο αγώνων, στον χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε με ταχείς ρυθμούς σε κάποια πράγματα και σήμερα ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη. Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας έχει τις δυσκολίες του, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα το “μέταλλο” και ο χαρακτήρας που βγάζει η ομάδα και για αυτό το ματς”, δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός του ΑΟ Θήρας Ματέο Φρέσκι.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης:

  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ στις 17:00
  • ΑΣΠ Θέτις – Ολυμπιακός ΣΦΠ στις 17:30
  • Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων – ΑΕΚ στις 18:30
Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη