Με Χατζηευστρατιάδου MVP και Νογκουέρας στην dream team η 4η αγωνιστική

Έντονο άρωμα από Σαντορίνη είχε η 4η αγωνιστική της Volleyleague, κατά την οποία ο ΑΟ Θήρας νίκησε με 3-0 τον Πανναξιακό. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ως πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) της 4ης αγωνιστικής ξεχώρισε η κεντρική της Σαντορίνης Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Η 24χρονη αθλήτρια του ΑΟ Θήρας ήταν η πρωταγωνίστρια στη νίκη επί της περσινής της ομάδας, Πανναξιακού, και με 15 πόντους (11/13 επ., 1 άσσο, 3 μπλοκ) οδήγησε την ομάδα της στο τέταρτο τρίποντο της φετινής σεζόν.

“Το βραβείο της MVP δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι. Αυτό που θέλω είναι να μπαίνω σε κάθε παιχνίδι και να δίνω το 100% και να είμαι συγκεντρωμένη για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει αγώνες” τόνισε σε δηλώσεις της στο www.volleyball.gr η νεαρή αθλήτρια, αφιερώνοντας το βραβείο στην ομάδα και στην οικογένειά της.

Για την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της από την Νάξο στη Σαντορίνη, η Χατζηευστρατιάδου δήλωσε: “Ο ΑΟ Θήρας τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι ένας υγιής σύλλογος, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς ανθρώπους για την ομάδα και οι άνθρωποι που με προσέγγισαν ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Ένας από τους κύριους λόγους που υπέγραψα με τον ΑΟ Θήρας ήταν ο κόουτς Γκάιτς. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον ίδιο και το προπονητικό επιτελείο μαζί μας. Είμαι ικανοποιημένη από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και θεωρώ πως μπορεί να με ανεβάσει επίπεδο. Με τα κορίτσια δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω αυτό να φανεί σε όλους τους αγώνες. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου. Ελπίζω ως ομάδα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Η Νογκουέρας στην dream team
Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα, ο ΑΟ Θήρας εκπροσωπείται και στην καλύτερη επτάδα της 4ης αγωνιστικής. Μια από τις επτά θέσεις καταλαμβάνει η πασαδόρος της ομάδας Τζένιφερ Νογκουέρας, που μοίρασε ιδανικά το παιχνίδι στις συμπαίκτριές της στην επίθεση.

Αναλυτικά, η κορυφαία επτάδα της 4ης αγωνιστικής αποτελείται από τις:

Πασαδόρος: Τζένιφερ Νογκουέρας (ΑΟ Θήρας) 3π. (1/3 επ., 2 μπλοκ)
Διαγώνια: Κωνσταντίνα Βλαχάκη (ΑΣΠ Θέτις) 22π. (19/36 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ)
Ακραία: Τέιλορ Άγκοστ (ΑΣ Άρης) 21π. (20/32 επ., 1 άσσος, 60% υπ.)
Ακραία: Χουντ-Σκοτ Ελίζαμπεθ (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 18π. (16/32 επ., 2 άσσοι, 62% υπ. – 24% άριστες)
Κεντρική: Άννα Καλαντάτζε (Παναθηναϊκός ΑΟ) 12π. (8/14 επ., 4 μπλοκ)
Κεντρική: Κατερίνα Ζακχαίου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 12π. (6/16 επ., 1 άσσος, 5 μπλοκ)
Λίμπερο: Ελευθερία Μανιατογιάννη Ηλυσιακός (λ, 71% υπ. σε 14 υπ.)

Η ανάδειξη της κορυφαίας επτάδας, όπως και της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξή του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη