Νέα υποψηφιότητα στην ΠΕ Θήρας με την παράταξη Χατζημάρκου

Μία ακόμα υποψηφιότητα στην ΠΕ Θήρας ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, με επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, για τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για την Αγγελική Καρακατσάνη, μόνιμη κάτοικο Ανάφης.

Η Αγγελική Καρακατσάνη είναι καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, απασχολούμενη και στον τομέα του τουρισμού. Συγκεκριμένα, διδάσκει την αγγλική γλώσσα από το 2011 και δραστηριοποιείται στον τουρισμό τα τελευταία οκτώ χρόνια, σήμερα ως υπεύθυνη κρατήσεων και διοργανώτρια θαλασσίων  εκδρομών.

Είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει επίσης σπουδάσει και εργαστεί εκτός Ελλάδος σε Αγγλία και Τουρκία. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στον τομέα της Διδακτικής Γλώσσας ως Ξένης / Διεθνούς Γλώσσας.

Είναι παντρεμένη με τον Τζώρτζη Ρούσσο, νυν Αντιδήμαρχο Ανάφης και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Είναι μόνιμη κάτοικος Ανάφης, με καταγωγή από τις Βόρειες Σποράδες.

Θυμίζουμε ότι με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” έχουν ανακοινωθεί επίσης ως υποψήφιοι στην ΠΕ Θήρας οι: Χαράλαμπος Δαρζέντας, Ιουλία Καραμολέγκου, Μαριάννα Ζαμπέλη, Γιώργος Πελεκάνος και Ελευθερία Πολυχρονίδου από τη Σαντορίνη, η Κατερίνα Αρτέμη από την Ίο, καθώς και η Ραμπελία (Μπέλλα) Δερβεντζή-Γαβαλά από τη Φολέγανδρο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη