Νέες διακρίσεις για το Tae Kwon Do της Σαντορίνης

Αισθητή ήταν και πάλι η παρουσία της Σαντορίνης στα πρωταθλήματα Tae Kwon Do που διοργανώθηκαν πρόσφατα (14-18/11) στην Αθήνα. Οι αθλητές του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που κάνει η προπονήτρια του Συλλόγου, κα Μαρία Τσουκνίδου.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Εφήβων & Ανδρών (14/11) όπου συμμετείχαν 900 αθλητές, ο “συνήθης ύποπτος” Γιώργος Ζήκας κατάφερε να αποσπάσει ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων, αλλά και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών. Η πορεία του προς το χρυσό διακόπηκε λόγω τραυματισμού που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο αθλητής θα λάβει μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 που θα διεξαχθεί προσεχώς στον Βόλο.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας συμμετοχής (16/11) και στο Πρωτάθλημα Παίδων (18/11), συμμετείχαν οι αθλητές του Πανιωνίου ΓΣΣ, Θεόφιλος Κουλουριώτης Θεόφιλος και Χρήστος Αραβανής αντίστοιχα, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους αγωνιστικούς χώρους, αποκομίζοντας με τη συμμετοχή τους μεγάλα οφέλη και εμπειρία που θα τους φανούν χρήσιμα στην αθλητική τους πορεία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here