Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Οία

Ομόφωνα επικύρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 13/3 τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοινότητα Οίας που είχε εγκρίνει την περασμένη εβδομάδα, επίσης ομόφωνα, η Δημοτική Επιτροπή.

Η κυκλοφοριακή μελέτη για την Οία περιλαμβάνει προτάσεις για άμεση υλοποίηση από την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αλλά και μεσο-μακροπρόθεσμες προτάσεις προς περαιτέρω διερεύνηση μέσω εξειδικευμένων μελετών.

Κλικ για μεγέθυνση

Οι προτάσεις άμεσης εφαρμογής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μονοδρομήσεις σε όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο στην τουριστική περίοδο όπως εφαρμόζονται σήμερα, απαγόρευση κυκλοφορίας στον δρόμο προς Αμμούδι (πλην κατοίκων και επαγγελματιών εστίασης, ταξί, οχημάτων τροφοδοσίας και mini bus για επιβίβαση-αποβίβαση) με παράλληλη τακτική συγκοινωνία με mini bus, μετατροπή τοπικών οδών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας, δημιουργία διαδρόμων πεζών με πλαστικά κολονάκια επί του κεντρικού δρόμου της Οίας, εφαρμογή πεζοδιαβάσεων με ανάλογη διαγράμμιση, απαγόρευση εισόδου βαρέων οχημάτων, μείωση ορίων ταχύτητας κ.ά.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 13/3 το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα Φηρά και το Καμάρι. Θα επανέλθουμε με ξεχωριστά άρθρα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη