Νέο και σύγχρονο οργανόγραμμα για τη ΔΕΥΑΘ

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (Β’5031/13-11-2020) ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Θήρας, μετά τη συγχώνευση των Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας και Κ.Ε.Υ.Α. Οίας, ανταποκρινόμενος στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., με το νέο οργανόγραμμα προβλέπονται οι κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν, σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό -μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο- με βάση τις νέες απαιτήσεις της κοινωνίας της Σαντορίνης.

Με τον νέο Οργανισμό που εγκρίθηκε, η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. μπορεί πλέον να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του δημοσίου για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, που κάθε φορά θα έχει ανάγκη, με βάσει τον σχεδιασμό της επιχείρησης.

Επίσης, μετά τη σχετική απόφαση, ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση, την σύνθεση, τις αρμοδιότητες και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., τον αριθμό των οργανικών θέσεων του τακτικού προσωπικού κατά υπηρεσία, την τοποθέτηση στις θέσεις σύμφωνα με τις ειδικότητες και ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, τον τρόπο πρόσληψης και απόλυσης, τις αποδοχές, την πειθαρχική ευθύνη και γενικά κάθε θέμα που έχει σχέση με την υπηρεσιακή κατάσταση και τα δικαιώματα του απασχολούμενου προσωπικού και τις υποχρεώσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας.

Με ανακοίνωσή του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλης Ορφανός ευχαριστεί όλα τα μέλη του Δ.Σ και τους εργαζόμενους, “που με ζήλο ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους, έτσι ώστε η δημοτική επιχείρηση πλέον με μεγαλύτερη διαφάνεια να μπορεί να αναπτυχθεί τεχνικά και επιστημονικά, λαμβάνοντας υπόψη της τις πάγιες ανάγκες των κατοίκων του νησιού”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη