Αέρας ανανέωσης φύσηξε από το βράδυ της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου στις οθόνες των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ, καθώς design, trailers και χρώματα τονίζουν πλέον με μοναδικό τρόπο την αισθητική της εικόνας του σταθμού.

Νέο λογότυπο, εντελώς ανανεωμένο πακέτο γραφικών και 4 ID’s, ένα για κάθε ζώνη προγράμματος, εκφράζουν την είσοδό του σταθμού στη νέα εποχή. Για τις ανάγκες των σημάτων του σταθμού ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τον διαχωρισμό των διαφορετικών ζωνών προγράμματος, δίνοντας στην καθεμία έναν διακριτό χαρακτήρα με ειδικά ID’s και διαφορετικά γραφικά και χρώματα στα αντίστοιχα τρέιλερ.

Με έναν ιδιαίτερο και μοντέρνο γραμμικό σχεδιασμό, το λογότυπο του ΣΚΑΪ σηματοδοτεί την ανανέωση της ταυτότητας όλων των εταιρικών του σημάτων. Πρωτοποριακή είναι επίσης και η τοποθέτηση του λογότυπου στα δεξιά της οθόνης.

Όπως ανακοινώθηκε στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το project υλοποίησε η εταιρεία Nomint, των Γιάννη Κωνσταντινίδη και Χρήστου Λεφάκη, που εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στiς διαφημιστικές παραγωγές για λογαριασμό σημαντικών πελατών από όλο τον κόσμο, με έμφαση την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

 Δείτε παρακάτω τα σχετικά νέα τρέιλερ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Nomint στο www.nomint.com

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here