Νέο λογότυπο και γραφικά για τον ΣΚΑΪ, δια χειρός Nomint

Αέρας ανανέωσης φύσηξε από το βράδυ της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου στις οθόνες των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ, καθώς design, trailers και χρώματα τονίζουν πλέον με μοναδικό τρόπο την αισθητική της εικόνας του σταθμού.

Νέο λογότυπο, εντελώς ανανεωμένο πακέτο γραφικών και 4 ID’s, ένα για κάθε ζώνη προγράμματος, εκφράζουν την είσοδό του σταθμού στη νέα εποχή. Για τις ανάγκες των σημάτων του σταθμού ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τον διαχωρισμό των διαφορετικών ζωνών προγράμματος, δίνοντας στην καθεμία έναν διακριτό χαρακτήρα με ειδικά ID’s και διαφορετικά γραφικά και χρώματα στα αντίστοιχα τρέιλερ.

Με έναν ιδιαίτερο και μοντέρνο γραμμικό σχεδιασμό, το λογότυπο του ΣΚΑΪ σηματοδοτεί την ανανέωση της ταυτότητας όλων των εταιρικών του σημάτων. Πρωτοποριακή είναι επίσης και η τοποθέτηση του λογότυπου στα δεξιά της οθόνης.

Όπως ανακοινώθηκε στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το project υλοποίησε η εταιρεία Nomint, των Γιάννη Κωνσταντινίδη και Χρήστου Λεφάκη, που εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στiς διαφημιστικές παραγωγές για λογαριασμό σημαντικών πελατών από όλο τον κόσμο, με έμφαση την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

 Δείτε παρακάτω τα σχετικά νέα τρέιλερ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Nomint στο www.nomint.com

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη